Nytt år, nya möjligheter

Gott nytt år!

Tiden går fort när man har roligt sägs det, vi har uppenbarligen haft 

kul för att det nu var snart tre veckor sedan jag lyckades formulera mig någorlunda städat och låta Räkans vänner läsa detta. Vad har vi då gjort kan man undra, för er som råkat missa det så har det varit jul och vi har börjat ett nytt år. På hemmafronten har vi också löst en del andra privata projekt som det finns mer att berätta om i framtiden.

Jul och Nyår

Nåväl, jag måste erkänna att jag (just nu) inte är mycket för jul, det blir liksom lite krystat med allt som ska köpas för att visa att man “tänker” på någon när man egentligen bara frågat personen vad de önskar sig och hjärndött gått och köpt detta. Till saken hör nog att jag nu insåg att detta blir vår sista jul innan Räkan är med oss vilket jag är övertygad om att det kommer att få fart på mina julkänslor, det gör det faktiskt redan. Nyårsafton var mysig på hemmaplan med lite vänner som jag gjorde mat till, vi spelade lite spel och avslutade det ganska tidigt (vi tog oss till tolvslaget vilket vi båda var tveksamma till om vi skulle klara).

RUL

Ja vad är det för förkortning kan man ju undra, (Riddare utan lans?). Nej nej, Rutinultraljud, det som alla gravida erbjuds någonstans mellan vecka 18-20. Undersökningen har i huvudsyfte att kolla att alla organ är på rätt plats, se om det finns några avvikelser i skelettet eller andra fel som skulle kräva särskild uppmärksamhet, här har man också möjligheten att se vad det är för kön på hen där inne. Vi vet det nu och ni som inte redan fått veta kan klicka på filmen här nedanför så slipper ni känna er utanför. Räkan är för övrigt fullt fungerande (tekniskt pappasnack), hen har allt som en liten i den åldern ska ha och hen lyckades även hälsa ett gott nytt år till er, snällt va?

 

#preggopappor

Jag har också startat en gravidgrupp för pappor och partners med bf 2019 på Facebook, känner du någon #preggopappa som har lika många frågor som undertecknad så är hen mycket välkommen att gå med i vår grupp för att få svar på allt mellan himmel och jord relaterat till den blivande avkomman. Jag tycker överlag att jag sett för lite känslomässiga och kärleksfulla inlägg ifrån #preggopappor under min livstid. #preggopappor är också oerhört nyfikna, spända, nervösa och förväntansfulla, det är dock så mycket mer socialt accepterat att blivande mammor pratar non stop om sin graviditet och sina barn. Varför gör inte fler #preggopappor det ( jag gör ju det), snarare är väl frågan vart alla #preggopappor är som tycker som jag. I vår grupp såklart! Börja ett nytt år genom att tipsa en #preggopappa om vår grupp eller om du själv är en så vet du vad du ska göra. Häng på du också och kom in i värmen och gör oss sällskap <3

Pusshej

/B

About the author

bebisdags.se

View all posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *